NYHED

ICHI STEAKKNIV
Steakkniven er smedet i den højeste kvalitet japansk stål, og lige som alle andre ICHI bestikdele findes den i to versioner: ICHI Matte og ICHI Titanium.Kinfolk Gallery Partner

Vi er utroligt glade for at kunne offentliggøre, at vi nu er blevet Kinfolk Gallery partner. Det er en ære for os at være en del af Kinfolks fællesskab, og vi er stolte over, at der ved Kinfolks middagssammenkomster vil være dækket op med Ole Palsby’s ICHI Matte bestik.

Restaurant Silo i Københavns Nordhavn

Restaurant Silo – den nyåbnede restaurant på toppen af den gamle silo i Nordhavn i København – dækker deres borde med ICHI bestik. Restaurant Silo bruger som den første restaurant ICHI Steakkniven - den sidste nye del i ICHI-bestikket.

Butik og arbejdssted i København

Butik og arbejdssted i København
Vores lille butik og arbejdssted ligger placeret i hjertet af Nørrebro i København. Det er her, vi viser og sælger vores nyeste produkter. Vi tror på, at det er vigtigt at åbne op for alle, som er interesseret, og det er vores håb, at når vi deler ideer og erfaringer med vores kunder og besøgende, vil det inspirere til kreative processer for begge parter. Tjek vores åbningstider og kom forbi.

Out Restaurant i Tokyo

På Restaurant Out er man fælles om tre elementer: enkelheden ved en håndlavet frisk pasta med en luksus og sexethed af friske trøfler, rigdommen og generøsiteten ved et glas robust rødvin, den hårdtslående lyd af Led Zeppelins musik. Og som den fjerde dimension – ICHI Titanium bestik.

Join us on Instagram