FRAMA | OLE PALSBY collection

I fællesskab med Framacph har vi udvalgt 4 dele fra ICHI serien, og sammen har vi arbejdet på en kollektion, der har en naturlig, organisk tekstur, og som med tiden vil udvikle en patina, der gør hvert emne unikt - den lyse grå farve bliver lidt mørkere og overfladen blødere.

FRAMA | OLE PALSBY kollektionens karakteristiske matte overflade er fremkommet ved højtrykspolering af rustfrit stål med en afbalanceret blanding af glas og sand.

FRAMA | OLE PALSBY kollektionen er fremstillet på vores fabrik i Japan.

ICHI bestik kan nu købes hos Shop Zung, Soho, New York

Shop Zung tilbyder et intimt udstillingsrum, konceptbutik, te menagerie fusioneret med sit arkitekur- og indretningsstudio. Shop Zung sælger udover sine egne produkter en kollektion af særligt udvalgte produkter fremstillet af håndværkere rundt omkring i verden.

ICHI STEAKKNIV

Steakkniven er smedet i den højeste kvalitet japansk stål, og lige som alle andre ICHI bestikdele findes den i to versioner: ICHI Matte og ICHI Titanium.Kinfolk Gallery Partner

Vi er utroligt glade for at kunne offentliggøre, at vi nu er blevet Kinfolk Gallery partner. Det er en ære for os at være en del af Kinfolks fællesskab, og vi er stolte over, at der ved Kinfolks middagssammenkomster vil være dækket op med Ole Palsby’s ICHI Matte bestik.

Restaurant Silo i Københavns Nordhavn

Restaurant Silo – den nyåbnede restaurant på toppen af den gamle silo i Nordhavn i København – dækker deres borde med ICHI bestik. Restaurant Silo bruger som den første restaurant ICHI Steakkniven - den sidste nye del i ICHI-bestikket.

Out Restaurant i Tokyo

På Restaurant Out er man fælles om tre elementer: enkelheden ved en håndlavet frisk pasta med en luksus og sexethed af friske trøfler, rigdommen og generøsiteten ved et glas robust rødvin, den hårdtslående lyd af Led Zeppelins musik. Og som den fjerde dimension – ICHI Titanium bestik.

Join us on Instagram