ICHI Matte

ICHI bestikket er smedet af den højeste kvalitet 18/10 rustfrit stål, og knivsbladene er af japansk martensiticstål.
Læs mere

Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
DKK 249,00
Køb
Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
DKK 249,00
Køb
Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
DKK 249,00
Køb
Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
DKK 249,00
Køb
Middagsgaffel,
Middagsgaffel
DKK 159,00
Køb
Middagskniv,
Middagskniv
DKK 185,00
Køb
Middagsske,
Middagsske
DKK 159,00
Køb
Kageske,
Kageske
DKK 105,00
Køb
Frokostgaffel,
Frokostgaffel
DKK 135,00
Køb
Frokostkniv,
Frokostkniv
DKK 185,00
Køb
Frokostske,
Frokostske
DKK 135,00
Køb
Teske,
Teske
DKK 100,00
Køb
Dessert-/Børnegaffel,
Dessert-/Børnegaffel
DKK 135,00
Køb
Dessert-/Børnekniv,
Dessert-/Børnekniv
DKK 185,00
Køb
Dessert-/Børneske,
Dessert-/Børneske
DKK 135,00
Køb
Espressoske,
Espressoske
DKK 95,00
Køb
Lang ske,
Lang ske
DKK 125,00
Køb
Suppeske, 165 DKK
Suppeske
DKK 159,00
Køb
Kagegaffel,
Kagegaffel
DKK 105,00
Køb
Serveringsske streg, 250
Serveringsske streg
DKK 250,00
Køb
Serveringsske, 250
Serveringsske
DKK 250,00
Køb
Serveringsske hul, 250
Serveringsske hul
DKK 250,00
Køb

KNIVEn

Det brede, hule skaft giver et godt og behageligt greb og gør samtidig kniven let. Bladet er bredt, og æggens buede form giver optimale skæreegenskaber. Kniven er smedet med et tyndt og meget skarpt blad, og det brede blad giver fine smøreegenskaber.

Dessert-/børnekniven har et smidigt blad og fungerer derfor også som decideret smørekniv.

GAFLEn

Gaflen er formgivet med en forholdsvis flad, skeformet base, som passer til rundingen på en tallerken og kan derfor både opsamle og holde på mad og sauce. De midterste grene er længere, så de kan spidde maden. Kanten på gaflen er udformet, så den kan dele eller skive uden at mose.

Kagegaflen har tre grene, hvoraf den midterste er længere og bredere. En kage eller lignende brydes derfor let.

SKEEn

Skeen har en flad base, som også gør dem velegnede til mere fast mad. Kanten af skeen kan dele eller skive uden at mose.

Den særlige suppeske har en dyb, cirkulær skål, som man kan drikke af. Skaftet på suppeskeen er bøjet mere lodret og gør det derfor lettere at spise af en skål med høje kanter.