Ichi Titanium

ICHI TITANIUM er smedet af den højeste kvalitet 18/10 rustfrit stål, og knivsbladene er af japansk martensiticstål. ICHI TITANIUM har desuden en overflade af sort titanium med en matsort finish. ICHI Titanium er særligt velegnet for allergikere, da titanium deler mange af ædelmetallernes egenskaber og ikke kan fremkalde allergi.

I almindelig brug, vil der over tid opstå en fin patina i den sorte titanium coating. Overfladen kan tage skade af maskinopvask, og vi anbefaler derfor, at bestikket vaskes op i hånden.
Læs mere

Steakkniv - NYHED, 349
Steakkniv - NYHED
DKK 349,00
Køb
Steakkniv - NYHED, 349
Steakkniv - NYHED
DKK 349,00
Køb
Steakkniv - NYHED, 349
Steakkniv - NYHED
DKK 349,00
Køb
Steakkniv - NYHED, 349
Steakkniv - NYHED
DKK 349,00
Køb
Middagsgaffel,
Middagsgaffel
DKK 239,00
Køb
Middagskniv,
Middagskniv
DKK 275,00
Køb
Middagsske,
Middagsske
DKK 239,00
Køb
Kageske,
Kageske
DKK 165,00
Køb
Frokostgaffel,
Frokostgaffel
DKK 209,00
Køb
Frokostkniv,
Frokostkniv
DKK 259,00
Køb
Frokostske,
Frokostske
DKK 209,00
Køb
Teske,
Teske
DKK 159,00
Køb
Dessert-/Børnegaffel,
Dessert-/Børnegaffel
DKK 209,00
Køb
Dessert-/Børnekniv,
Dessert-/Børnekniv
DKK 259,00
Køb
Dessert-/Børneske,
Dessert-/Børneske
DKK 209,00
Køb
Espressoske,
Espressoske
DKK 149,00
Køb
Lang ske,
Lang ske
DKK 189,00
Køb
Suppeske,
Suppeske
DKK 235,00
Køb
Kagegaffel,
Kagegaffel
DKK 165,00
Køb
Serveringsske streg, 499
Serveringsske streg
DKK 499,00
Køb
Serveringsske, 499
Serveringsske
DKK 499,00
Køb
Serveringsske hul, 499
Serveringsske hul
DKK 499,00
Køb

KNIVEn

Det brede, hule skaft giver et godt og behageligt greb og gør samtidig kniven let. Bladet er bredt og æggens buede form giver optimale skæreegenskaber. Knivene er smedet med et tyndt og meget skarpt blad, og det brede blad giver fine smøreegenskaber.

Dessert-/børnekniven har et smidigt blad og fungerer derfor som decideret smørekniv.

GAFLEn

Gaflen er formgivet med en forholdsvis flad, skeformet base, og gaflens runding passer til rundingen på en tallerken og kan derfor nemt opsamle og holde på både mad og sauce. De midterste grene er længere, så de kan spidde maden, og kanten på gaflerne er udformet, så den kan dele eller skive uden at mose.

Kagegaflen har tre grene, hvoraf den midterste er længere og bredere. En kage eller lignende brydes derfor let.

SKEEn

Skeen har en flad base, som også gør den velegnet til mere fast mad. Kanten af skeen kan dele eller skive uden at mose.
Den særlige suppeske har en dyb, cirkulær skål, som man kan drikke af. Skaftet på suppeskeen er bøjet mere lodret og gør det derfor lettere at spise af en skål med høje kanter.