ICHI Matte

ICHI bestikket er smedet af den højeste kvalitet 18/10 rustfrit stål, og knivsbladene er af japansk martensiticstål.
Læs mere

Middagsgaffel,
Middagsgaffel
200,00 DKK
Køb
Middagskniv,
Middagskniv
230,00 DKK
Køb
Middagsske,
Middagsske
200,00 DKK
Køb
Kageske,
Kageske
135,00 DKK
Køb
Frokostgaffel,
Frokostgaffel
185,00 DKK
Køb
Frokostkniv,
Frokostkniv
230,00 DKK
Køb
Frokostske,
Frokostske
185,00 DKK
Køb
Teske,
Teske
125,00 DKK
Køb
Dessert-/Børnegaffel,
Dessert-/Børnegaffel
180,00 DKK
Køb
Dessert-/Børnekniv,
Dessert-/Børnekniv
230,00 DKK
Køb
Dessert-/Børneske,
Dessert-/Børneske
180,00 DKK
Køb
Espressoske,
Espressoske
120,00 DKK
Køb
Lang ske,
Lang ske
155,00 DKK
Køb
Suppeske, 165 DKK
Suppeske
200,00 DKK
Køb
Kagegaffel,
Kagegaffel
150,00 DKK
Køb

KNIVEN

Det brede, hule skaft giver et godt og behageligt greb og gør samtidig kniven let. Bladet er bredt, og æggens buede form giver optimale skæreegenskaber. Kniven er smedet med et tyndt og meget skarpt blad, og det brede blad giver fine smøreegenskaber.

Dessert-/børnekniven har et smidigt blad og fungerer derfor også som decideret smørekniv.

GAFLEN

Gaflen er formgivet med en forholdsvis flad, skeformet base, som passer til rundingen på en tallerken og kan derfor både opsamle og holde på mad og sauce. De midterste grene er længere, så de kan spidde maden. Kanten på gaflen er udformet, så den kan dele eller skive uden at mose.

Kagegaflen har tre grene, hvoraf den midterste er længere og bredere. En kage eller lignende brydes derfor let.

SKEEN

Skeen har en flad base, som også gør dem velegnede til mere fast mad. Kanten af skeen kan dele eller skive uden at mose.

Den særlige suppeske har en dyb, cirkulær skål, som man kan drikke af. Skaftet på suppeskeen er bøjet mere lodret og gør det derfor lettere at spise af en skål med høje kanter.