Ichi Titanium

ICHI TITANIUM er smedet af den højeste kvalitet 18/10 rustfrit stål, og knivsbladene er af japansk martensiticstål. ICHI TITANIUM har desuden en overflade af sort titanium med en matsort finish. ICHI Titanium er særligt velegnet for allergikere, da titanium deler mange af ædelmetallernes egenskaber og ikke kan fremkalde allergi.

I almindelig brug, vil der over tid opstå en fin patina i den sorte titanium coating. Overfladen kan tage skade af maskinopvask, og vi anbefaler derfor, at bestikket vaskes op i hånden.
Read more

Middagsgaffel,
Middagsgaffel
 32,00
Køb
Middagskniv,
Middagskniv
 39,00
Køb
Middagsske,
Middagsske
 34,00
Køb
Kageske,
Kageske
 23,00
Køb
Frokostgaffel,
Frokostgaffel
Frokostkniv,
Frokostkniv
Frokostske,
Frokostske
 32,00
Køb
Teske,
Teske
 22,00
Køb
Dessert-/Børnegaffel,
Dessert-/Børnegaffel
 30,00
Køb
Dessert-/Børnekniv,
Dessert-/Børnekniv
Dessert-/Børneske,
Dessert-/Børneske
 30,00
Køb
Espressoske,
Espressoske
 21,00
Køb
Lang ske,
Lang ske
 27,00
Køb
Suppeske,
Suppeske
 34,00
Køb
Kagegaffel,
Kagegaffel
 24,00
Køb
Serveringsske streg, 499
Serveringsske streg
 68,00
Køb
Serveringsske, 499
Serveringsske
 68,00
Køb
Serveringsske hul, 499
Serveringsske hul
 68,00
Køb

KNIVEN

Det brede, hule skaft giver et godt og behageligt greb og gør samtidig kniven let. Bladet er bredt og æggens buede form giver optimale skæreegenskaber. Knivene er smedet med et tyndt og meget skarpt blad, og det brede blad giver fine smøreegenskaber.

Dessert-/børnekniven har et smidigt blad og fungerer derfor som decideret smørekniv.

GAFLEN

Gaflen er formgivet med en forholdsvis flad, skeformet base, og gaflens runding passer til rundingen på en tallerken og kan derfor nemt opsamle og holde på både mad og sauce. De midterste grene er længere, så de kan spidde maden, og kanten på gaflerne er udformet, så den kan dele eller skive uden at mose.

Kagegaflen har tre grene, hvoraf den midterste er længere og bredere. En kage eller lignende brydes derfor let.

SKEEN

Skeen har en flad base, som også gør den velegnet til mere fast mad. Kanten af skeen kan dele eller skive uden at mose.
Den særlige suppeske har en dyb, cirkulær skål, som man kan drikke af. Skaftet på suppeskeen er bøjet mere lodret og gør det derfor lettere at spise af en skål med høje kanter.