FRAMA | OLE PALSBY collection

FRAMA | OLE PALSBY kollektionen er kendetegnet ved en karakteristisk sandblæst lys grå overflade.
Læs mere

Frokostgaffel,
Frokostgaffel
180,00 DKK
Køb
Frokostkniv,
Frokostkniv
240,00 DKK
Køb
Suppeske,
Suppeske
200,00 DKK
Køb
Espressoske,
Espressoske
120,00 DKK
Køb

Kollektionen

I fællesskab med Framacph har vi udvalgt 4 dele fra ICHI serien, og sammen har vi arbejdet på en kollektion, der har en naturlig, organisk tekstur, og som med tiden vil udvikle en patina, der gør hvert emne unikt – den lyse grå farve bliver lidt mørkere og overfladen blødere.

FRAMA | OLE PALSBY kollektionens karakteristisk matte overflade er fremkommet ved højtrykspolering af rustfrit stål med en afbalanceret blanding af glas og sand.

KNIVEN

Det brede, hule skaft giver et godt og behageligt greb og gør samtidig kniven let. Bladet er bredt, og æggens buede form giver optimale skæreegenskaber. Kniven er smedet med et tyndt og meget skarpt blad, og det brede blad giver fine smøreegenskaber.

GAFLEN

Gaflen er formgivet med en forholdsvis flad, skeformet base, som passer til rundingen på en tallerken og kan derfor både opsamle og holde på mad og sauce. De midterste grene er længere, så de kan spidde maden. Kanten på gaflen er udformet, så den kan dele eller skive uden at mose.

SKEEN

Den særlige suppeske har en dyb, cirkulær skål, som man kan drikke af. Skaftet på suppeskeen er bøjet mere lodret og gør det derfor lettere at spise af en skål med høje kanter.