ICHI Matte

ICHI bestikket er smedet af den højeste kvalitet 18/10 rustfrit stål, og knivsbladene er af japansk martensiticstål.
Læs mere

Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
kr. 199,20
Køb
Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
kr. 199,20
Køb
Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
kr. 199,20
Køb
Steakkniv - NYHED, 249
Steakkniv - NYHED
kr. 199,20
Køb
Middagsgaffel,
Middagsgaffel
kr. 127,20
Køb
Middagskniv,
Middagskniv
kr. 148,00
Køb
Middagsske,
Middagsske
kr. 127,20
Køb
Kageske,
Kageske
kr. 84,00
Køb
Frokostgaffel,
Frokostgaffel
kr. 108,00
Køb
Frokostkniv,
Frokostkniv
kr. 148,00
Køb
Frokostske,
Frokostske
kr. 108,00
Køb
Teske,
Teske
kr. 80,00
Køb
Dessert-/Børnegaffel,
Dessert-/Børnegaffel
kr. 108,00
Køb
Dessert-/Børnekniv,
Dessert-/Børnekniv
kr. 148,00
Køb
Dessert-/Børneske,
Dessert-/Børneske
kr. 108,00
Køb
Espressoske,
Espressoske
kr. 76,00
Køb
Lang ske,
Lang ske
kr. 100,00
Køb
Suppeske, 165 DKK
Suppeske
kr. 127,20
Køb
Kagegaffel,
Kagegaffel
kr. 84,00
Køb
Serveringsske streg, 250
Serveringsske streg
kr. 200,00
Køb
Serveringsske, 250
Serveringsske
kr. 200,00
Køb
Serveringsske hul, 250
Serveringsske hul
kr. 200,00
Køb

KNIVEn

Det brede, hule skaft giver et godt og behageligt greb og gør samtidig kniven let. Bladet er bredt, og æggens buede form giver optimale skæreegenskaber. Kniven er smedet med et tyndt og meget skarpt blad, og det brede blad giver fine smøreegenskaber.

Dessert-/børnekniven har et smidigt blad og fungerer derfor også som decideret smørekniv.

GAFLEn

Gaflen er formgivet med en forholdsvis flad, skeformet base, som passer til rundingen på en tallerken og kan derfor både opsamle og holde på mad og sauce. De midterste grene er længere, så de kan spidde maden. Kanten på gaflen er udformet, så den kan dele eller skive uden at mose.

Kagegaflen har tre grene, hvoraf den midterste er længere og bredere. En kage eller lignende brydes derfor let.

SKEEn

Skeen har en flad base, som også gør dem velegnede til mere fast mad. Kanten af skeen kan dele eller skive uden at mose.

Den særlige suppeske har en dyb, cirkulær skål, som man kan drikke af. Skaftet på suppeskeen er bøjet mere lodret og gør det derfor lettere at spise af en skål med høje kanter.